Grønneset

Rett ved innsjøen Ånøya, ligger Grønneset friluftsområde - et sted man kommer tilbake til!

Vis alle turer

På Grønneset er det variert natur med skogområdet og gressletter. Dette er et sted hvor man kan slappe av, bade og sole seg, gå tur på sti eller veg, fiske, drive med ballspil og lek, grille og nyte naturen. Se på kart.

Friluftsområdet er tilrettelagt for alle, enten du kommer til fots, er rullestolbruker eller har med barnevogn. Det er rullestolveg fra parkeringsplassen til strandområdet, det finnes toalett for rullestolbrukere, og brygga er tilrettelagt slik at man skal kunne fiske og komme seg over i båt fra rullestol.

Vi håper du vil trives på Grønneset, og at du forlater området slik at de som kommer etter deg får den samme fine oppevelsen.

Grilling
Det oppfordres til å ta med eget grillkull og benytte de oppsatte stålgrillene på Grønneset. Når det gjelder engangsgriller, ber vi om at disse ikke brukes, da vi erfarer at de kan skade benker og bord, de lager merker i bakken og kan føre til brann.

Fiske
Grunneierne rundt Ånøya ønsker deg velkommen til å nyte vannet og utmarksområdet til rekreasjon og friluftsliv. Vannet har god bestand av aure, ål og røye. Sportsfiske kan utøves i både sommer- og vintersesongen. Fiskekort kan kjøpes her.

Store grupper
Skaun kommune ber om at store grupper som ønsker å bruke området, melder fra til oss. Erfaring viser at dette er lurt, både for dere som skal bruke området og for oss som tilrettelegger området for dere. Ta kontakt med oss på kommunens sentralbord tlf. 72 86 72 00, eller send en e-post til på postmottak@skaun.kommune.no.

Se turbok om Skaun

2024 © Foreningsportal