Nyttårsfest i Skaun seniordans 14.02.24

Det ble nyttårsdans på rådhuset når Skaun seniordans er i sving!


Onsdag 14. feb. 2024 arrangerte Skaun seniordans sin tradisjonelle nyttårsfest på Rådhuset i Børsa med ca. 30 deltakere. Leder Wenche Valstrand ønsket velkommen med noen ord om ringen før Kapto AS serverte oss en deilig varmrett i kantina.

Neste post på programmet var utdeling av stjerner til medlemmene. Etter hvert femte års medlemskap gis det en stjerne til å feste på fargebåndet vi bruker når vi danser. I år var det 7 medlemmer som fikk stjerne.

Den største begivenheten på årets fest var å få takket av Mary og Bjørn Søbstad-Eide etter at de har vært danseinstruktører og «med-drivere» i over to tiår for både Skaunringen og Hølondaringen. De fikk overrakt et lite bilde (laget av Knut Erik Halvorsen) , med en hilsen skrevet på baksiden, og lederne for de to ringene, Wenche Valstrand og Bodil Eid), uttrykte stor takknemlighet til Mary og Bjørn i sine takketaler.

Det blir selvfølgelig ingen skikkelig seniordansfest uten dans. Kommunestyresalen var rigget for formålet, og i en dryg time svingte vi oss i dansen. Da smakte det godt med kaffe og hjemmelagede kaker etterpå.

Vitenskapelig forskning viser at seniordans er en av de beste treningsaktivitetene for godt voksne mennesker. Dansen gir positiv effekt for kondisjon, balanse, konsentrasjon, koordinering, hukommelse, styrke og mestringsfølelse. I tillegg kommer det sosiale samværet der godt humør og danseglede er i fokus. Med andre ord, dansen gjør godt for kropp og sjel !

Vi ønsker oss flere medlemmer, så kom gjerne og besøk oss for å se hva vi driver med. Kanskje blir du «hekta» du også !


Instruktører gjennom mange år, Bjørn og Mary Søbstad-Eide, blir gjort stas på  - vel fortjent!

2024 © Foreningsportal