Søndag 2 Juni
kl. 11:00
Børsa båthavn
Arr: Børsa Båtklubb

Nasjonal maritim sikkerhetsdag i Børsa båthavn

Til båthavna kommer ulike nødetater, barna får møte Bjørnis og Elias, og det vil bli omvisning i båter, redningsbiler og helikopter fra de ulike nødetatene

Den nasjonale maritime sikkerhetsdagen vil bli spesielt rettet mot forebygging, ferdsel på og ved vann med demonstrasjoner, samt informasjon om tilgjengelige tjenester relatert til dette. Her vil du komme tett på ulike nødetater, kontroll av redningsvester, omvisning i båter, redningsbiler og helikopter fra de ulike nødetatene. 

Inne i hallen vil det være mange utstillere (ta kontakt med båthavna hvis du/dere ønsker å være utstiller), og det blir grilling av burgere og pølser, og selvfølgelig brus og is.

Om sikkerhetsdagen

Med litt over en million fritidsbåter i Norge, er det viktigere enn noensinne å fremme sjøsikkerhet for å ferdes trygt på og ved sjøen. Nasjonal Maritim Sikkerhetsdag er derfor et årlig arrangement rundt i Norge som tilbyr et fullspekket program og spektakulære øvelser for både små og store.

Båtforbundets Sikkerhets- og Utdanningskomiteen (SUK) prioriterer sjøsikkerhet og gir et tydelig signal om viktigheten av trygg ferdsel til sjøs med et slikt arrangement. Ved å tar turen til ditt lokale arrangement vil Nasjonal Maritim Sikkerhetsdag hjelpe deg med å øke din egen sikkerhetskompetanse og bidra til å gjøre deg tryggere på sjøen. Vi håper å se deg på arrangementet!

Arrangementet arrangeres av Båtforbundet (KNBF) hvert år i ulike regioner med et klart mål: Å øke sikkerhetskompetansen og tryggheten for alle som ferdes ved og på sjøen. 


Søn 02.06.2024
11:00
Børsa båthavn
Børsa Båtklubb
Del på
2024 © Foreningsportal