- Kom og innta middagen din på Kristin på Husaby i helga

Klar oppfordring fra bygdekvinnene når de disker opp med både varme og kalde fristelser under kulturfestivalen.

Tradisjonen tro stiller bygdekvinnene opp med deilige middagsretter både lørdag og søndag under Kulturfestivalen Kristin på Husaby. I tillegg står de selvfølgelig også med egen bod under hele markedet, og der tilbys det lapper, vafler og forfriskninger. 


Noe for en hver smak

Lørdagens meny for middagssalg er hjemmelaget klubb og duppe med tilbehør. Den tradisjonelle retten går tradisjonelt som varmt hvetebrød, så her gjelder det å ikke sitte for lenge på gjerdet. 

Søndagens meny for salg av middag er sodd med grønnsaker og flatbrød, grillet burger (både kjøtt og vegetar) og pølse med brød - og dermed noe for en hver smak

Om du går sulten rundt på markedet, så er det i hvert fall ikke damene fra Skaun bygdekvinnelag og Børsa og Viggja bygdekvinnelag som skal ha skylda. De ønsker deg hjertelig velkommen og vil ta imot deg med et smil


Litt historie

- er alltid på sin plass.

Bygdekvinnelagets visjon er en møteplass for aktive kvinner. Over 70 år som organisasjon med hjerte for matkultur og råvarer har satt spor. I dag er våre lokale bygdekvinnelag rundt om i landet blant bygdenes og landets viktigste formidlere og bevarere av norske mattradisjoner og sunn matglede.

Skaun kommunes bygdekvinnelag står heller ikke tilbake for dette, og i år er de også så heldige å bli sponset med hvetemel fra Norges Møllene Buvika. Nortura har sponset med egg fra Prior.

Vel bekomme, og riktig god og smakelig helg. 

ÅPNINGSTIDER FOR MIDDAGSSERVERING:

LØRDAG12.30-16.00

*Klubb og duppe med tilbehør

*På grillen: burger - vegetar eller kjøtt, eller pølse med brød

SØNDAG12.30-16.00

*Sodd med grønnsaker

*På grillen: burger - vegetar eller kjøtt, eller pølse med brød


ÅPNINGSTIDER FOR SERVERING AV SVELER OG VAFLER ETC I BODEN:

LØRDAG11-16
SØNDAG11-16


2023 © Foreningsportal