Søndag 7 April
kl. 14:00
Øysteinsalen, Bautaen kulturhus
Arr: Viggja Voices

Ringduen & Årstidene

Vokalgruppa Viggja Voices og kammerkoret A Cappellissimo presenterer Ringduen & Årstidene, ei forestilling basert på korverkene «De åtte årstider» av Ragnar Rasmussen og «Lyden av ringduer» av Martin Smidt. Billettsalg

De to hovedpersonene Ringduen og Årstidene starter på to veldig ulike ståsteder. Til å begynne med kan det framstå som at Årstidene har funnet «svaret» på hvordan akseptere og mestre livet, mens Ringduen oppleves urolig, hjelpeløs og på leting.

Utover i forestillinga får vi et innblikk i karakterenes indre og ytre landskap, og vi innser at de to kan hjelpe hverandre til å se ting i et nytt lys. Et samspill mellom mennesker som gir felles utvikling.

 

Vokalgruppa Viggja Voices og kammerkoret A Cappellissimo presenterer Ringduen & Årstidene, ei forestilling basert på korverkene «De åtte årstider» av Ragnar Rasmussen og «Lyden av ringduer» av Martin Smidt.

Med forestillinga søker vi å få fram kontraster som ro og uro, håp og usikkerhet, kaos og balanse. Samspill med naturen er et annet viktig element.

 

De to verkene personifiseres av danserne Rakel Daling Waagø (Ringduen) og Guro Kotsbakk (Årstidene) som er elever ved danselinja på Cissi Klein VGS. De gir oss sin fysiske tolkning av musikken, koreografert i samarbeid med dansepedagog Veronica Mortensen.

Med på laget er også musikerne Martin Smidt (perkusjon), Daniel Herskedal (tuba) og Viktor Wilhelmsen (gitar). I tillegg bidrar over 40 elever fra kulturskolen i Skaun.

 

Velkommen til forestilling i Bautaen!

Søn 07.04.2024
14:00
Øysteinsalen, Bautaen kulturhus
Viggja Voices
Del på
2024 © Foreningsportal