Viggja Voices

Vokalgruppa er Skaun-basert og består av tre damer og tre menn. Gruppa framfører musikk som spenner fra folketoner til klassisk musikk, visepop og jazz. Vi slapp albumet Åtte årstider i 2022, hvor «De åtte årstider» av Ragnar Rasmussen utgjorde hoveddelen av plata.

Viggja Voices er registrert i Frivillighetsregisteret og driftes av de seks medlemmene. Vi arrangerer konserter alene (a cappella) eller i samarbeid med ulike musikere. Siden oppstarten i 2015 har vi bl.a. holdt konserter med Frode Fjellheim, Tuva Syvertsen, Øyvind Smidt, Henning Sommerro, John Pål Inderberg og Bjørn Alterhaug.

I 2023 gjennomfører vi ei ny plateinnspilling, denne gangen i samarbeid med Sturla Eide, Martin Smidt og Øivind Farmen. Målet er å inspirere til økt interesse for bruk av folketoner i kor og vokalgrupper. I prosessen samarbeider vi tett med instruktør Håvard Gravdal, kjent fra bl.a. vokalgruppa Pust.

Hvert år siden 2018 har Viggja Voices vært mottaker av produksjons- og driftsstøtte fra ordninga Aktivitetsmidler for kor. I praksis betyr dette at vi er anerkjent som et amatørkor på høyt nivå. Støtten har bidratt til å realisere mange spennende prosjekter. 

I løpet av 2024 skal vi sette opp ei forestilling med ingrediensene vokalmusikk, musikere, dansere, poesi, billedkunst og profesjonell lyd/lys-produksjon. Forestillinga skapes i tett samarbeid med kammerkoret A Cappellissimo fra Trondheim, samt flere lokale ressurser ulike steder i Trøndelag.

Vokalgruppa tar gjerne sangoppdrag for privatpersoner, foreninger og næringsliv. Vi har et stort spekter av repertoar og kan gjerne tilpasse et program for den aktuelle anledninga. Ved behov kan vi stille med eget lydanlegg.

Gruppa tar for øvrig inn nye medlemmer etter behov, og man trenger ikke være bosatt i Skaun for å få være med. Følg oss på SoMe for informasjon om konserter, opptak av sangere eller andre fortløpende oppdateringer.



Fritidsaktiviteter

Kor
Musikk
Sang

Kontaktinformasjon

98873684 / 

post@viggjavoices.no

viggjavoices.no

facebook.com/viggjavoices

Anne Karin Støren

Besøksadresse

Postadresse
Viggjahåggån 52
7354 Viggja

Andre opplysninger

Org.nummer
915622380

Stiftet dato
18.06.2015

Ant. medlemmer
6

Vipps-nummer
512496

Kategori
Musikk, dans og teater

Område
Viggja

Stikkord
vokalgruppe kor vokalmusikk musikklag sangoppdrag kormusikk

Sist oppdatert
01.11.2023

Rediger med kode
2024 © Foreningsportal