Søndag 19 November 2023
kl. 14:00
Bautaen kulturhus
Arr: Viggja Voices

Kafékonsert i Bautaen

Velkommen på uhøytidelig kafékonsert hvor du kan bli kjent med kammerkoret A Cappellissimo. Vokalgruppa samarbeider med dem om et stort prosjekt våren 2024, kalt «Ringduen og Årstidene». Vi vil fortelle mer om prosjektet og synge utdrag fra forestillinga. I tillegg vil A Cappellissimo framføre en del lett og lystig standardrepertoar. Gratis inngang. Salg av kaffe og kaker. Konserten starter 14:30.

Konserten vil foregå delvis i aulaen og delvis i Øystensalen, søndag 19. november klokken 14.30. Gratis inngang og muilghet til å kjøpe kaffe og kake fra klokken 14.00.

Vil du vite litt mer om konseptet "Ringuden og Årstidene" og budskapet vårt knytta til denne unike sceneforestilinga? Vi vil gjerne presentere et par scener hvor kormusikken står i sentrum, samt fortelle litt om prosessen. i tillegg ønsker vi at A Cappellissimo skal få presentere seg for Skaun-publikum med noen utvalgte låter som ikke har noe med forestillinga å gjøre.

A Cappellissimo er verdt å sjekke ut! Koret og dirigent Grete Daling har ei leken og allsidig tilnærming til vokalmusikk. De fremfører alt fra joik til sakral musikk, men i Bautaen vil de primært holde seg til det lette og publikumsvennlige. Her blir det både DumDum Boys, Stevie Wonder, Øystein Sunde og Trond-Viggo Torgersen. Morsomt og feelgood repertoar. Det er bare å glede seg!

Samarbeidspartnere: Skaun kommune og Trøndelag Sangerforum.

 

arrangør: Viggja Voices

Søn 19.11.2023
14:00
Bautaen kulturhus
Viggja Voices
Del på
2024 © Foreningsportal