Trøndersk matfestival - et sted nær deg: Aunan gård

Noe for en hver smak - og aktiviteter for liten som stor.


For andre år på rad er Aunan gård deltaker på Trøndersk matfestival - et sted nær deg. Og selv om det er litt tidlig for innhøsting grønnsaker når matfestivalen arrangeres nå først i juni - med beliggenhet for mange meter over havet, så vil de likevel sørge for alternative tilbud for smaksløkene.

- Vi hadde håpet å ha et utvalg grønnsaker for salg, men det er dessverre for tidlig ennå. Derimot vil det bli kaffe, vafler, gjærbakst, og grilling av pølser over bålpanna. Så kommer vi til å ha utsalg av håndarbeid, "snurrepiperier" og lopper - og kanskje blir det noen andre overraskelser, smiler Linda lurt.

Hun er også veldig interessert i hage, og det blir fullt mulig å tusle en runde blant blomster og bier på gården denne dagen. 


Nye, firbeinte venner?

Aunan gård har også ammekyr, og de siste månedene har det blitt født kalver både titt og ofte. 

- En periode kom det en ny kalv nesten hver dag, så det er mange søte kalver å hilse på nå.

"Nyklekte" kalver er både nysgjerrige på livet og ekstra glade og spretne, så det kan bli fin underholdning.


Traktor og forskjellige redskaper finnes det selvfølgelig òg sorten av, og mange vil nok finne det interessant å ta en nærmere titt på disse. 

Aunan gård finner du i Aunbygda oppi Skaun; fra Venn og opp mellom kirka og skolen, og ta deretter til venstre på toppen av bakken og fortsett ett stykke innover. Linda og familien står på tunet, klare til å ta imot dere.

- Dette er gøy, og vi gleder oss veldig! Velkommen til oss.

Åpningstider:

Lørdag11-16


2023 © Foreningsportal