Trenger flere frivillige til populært arrangement

Vil du være med å gjøre "Skrekkens labyrint" til en uforglemmelig opplevelse?

Presentør: The Dreadful Minds

Arrangement: Labyrinth of Horrors – The Living Dead

Sted: Rossvoll Flerbrukshall

Tid: Lørdag 28.10.2023 kl 14:00 til 23:00(For de yngste mellom 14:00 og 17:00)

Målgruppe: Åpent for alle aldre


- For å kunne gjennomføre arrangementet, er vi avhengig av nok frivillige. De frivillige bidrar med litt dugnad og workshop i løpet av vår, sommer og høst, da det alltid vil være behov for å lage litt nye «props» til årets tema. Vi pleier å ha et møte med de frivillige som har tid, hvor vi diskuterer årets tema, og kommer med tanker og synspunkter for planen. Deretter planlegges design, og nødvendige tillegg i rekvisita, forteller én av ildsjelene bak arrangementet og initiativtaker til gruppa Dreadful Minds, Michael Almli, og tilføyer at de nylig har hatt to dugnader.


- Vi kjører slike regelmessig, slik at alle på et tidspunkt har anledning til å bli med. Dette er ikke et must, men greit å få litt hjelp, da det er mye som skal ordnes . 


Varierte arbeidsoppgaver

Selve arrangementshelgen trenger de hjelp til å frakte materialer (vegger og utstyr) til hallen, rigging, og rydding, med frakt tilbake. 

- Så vi trenger folk som kan være med å bære, montere, dekorere og sminke. Under selve åpningstiden på lørdag, er det statister(«skuespillere») som skal skremme og lage generelt dårlig stemning, på en positiv måte J Det er både statister inne i selve labyrinten, og utenfor labyrinten, for å prøve å lage litt stemning for folket som venter på å møte sine største frykter. Vi trenger også personer som kan sørge for litt vakthold og orden, billettsalg og kiosksalg. 


Alle arbeidsoppgavene faller i smak til de som bidrar.

- Dette er noe vi som frivillige synes er veldig gøy å holde på med. Vi har en supergod stemning, mens vi jobber med å montere, dekorere og teste ut labyrinten og det rundt. Har du et ønske om å skremme, så får du oppfylt ditt ønske her. 


Rollene i labyrinten er delvis bestemt, ut fra temaet, og området de skal befinne seg i. De utenfor labyrinten, må bare gå og prøve å lage stemning. 

- Skremming er dog ikke helt 100 prosent sikkert, da alle mennesker har en «fight –or Flight» innebygget modus, og du kan risikere å få deg en «kjatring» om det er fight modus som den som blir skremt har. Dette er en risiko som vi godtar ved å være skremmere.. Men, artig, ja det er det!


Det trengs frivillige som ikke kun tenker å være med på selve lørdagen, men som også er med på monteringen og ryddingen. 

- Det er helt nødvendig å være mange på dette, for å unngå at enkelte må kjøre på 24/7. Tidligere har det vært fra fredag klokken 15:00 til søndag klokken 22:00-ish, med soving imellom.

- I år, tar vi over hallen på torsdag, og håper at det, samtidig med mange nok frivillige, vil gi oss mulighet til å kunne hvile litt mer mellom hver dag. Det blir en labyrint som tidligere år, men denne gang er det kun en labyrint. Denne vil da være modifisert skummelhet fra klokken 14:00 til 17:00, og etter det er det all hands on deck - og inngang på eget ansvar. 


2024 © Foreningsportal