SOMMERLES

Årets Sommerles starter snart! Finn inspirasjon og detaljer i tekst og lenker her:

Sommerles.no er en digital lesekampanje for 1.-7. klasse som varer fra 1. juni til 31. august. På Sommerles.no kan du registrere bøkene du leser, samle poeng, få kule premier og lesetips, lese den eksklusive Sommerles-fortellingen, løse oppgaver og følge med på hva vennene dine leser!

Først og fremst skal Sommerles være gøy for barna, og øke interessen for lesing gjennom sommeren. Sommerles.no har vært en stor suksess gjennom flere år, og er en nasjonal, digital sommerlesekampanje i regi av bibliotekene. Sommerles varer fra 1. juni til 31. august hvert år, og er for alle 1.-7. klassinger. Kampanjen har blitt en suksess ved å bruke elementer fra dataspill for å motivere til lesing. Barn kan sammen med sine foreldre lage seg en profil på nettsiden sommerles.no. Her kan de registrere både bøker som barna har lest selv og bøker de har lest sammen med noen eller lyttet til (høytlesning og lydbøker).

For hver bok som registreres, får deltakerne XP (poeng) og går etter hvert opp i level. Barna kan både få kule digitale trofeer på nettsiden og hente fysiske premier på biblioteket. På Sommerles kan dere også få lesetips og løse oppgaver knyttet til årets Sommerlesfortelling, skrevet av forfatter Mari Moen Holsve.På Skaun folkebiblioteks fb-side er det opprettet arrangement. Her kan du lese mer, og dere kan også ta kontakt med de hyggelige damene for å få hjelp om dere ønsker det :)

Oppstart av Sommerles! | Facebook 

Ps! Følg biblioteket på Facebook, Skaun folkebibliotek, for å få med dere informasjon om Sommerlesfesten som arrangeres i etterkant av Sommerles!

Da kommer det gjester - som foreløpig er hemmelige ;) 

Vil du vite mer om Sommerles? Se undefined – Sommerles.no 

2024 © Foreningsportal