Kjenner du noen som bør få pris og stipend?

Nå skal vi snart dele ut årets kulturstipend, frivilligpris og kulturpris. Nominasjonsfrist er 8. november.

Hvert år ønsker vi å hedre dem som gjør Skaun kommune til et litt bedre sted å bo og leve i. Derfor deler vi ut både en kulturpris og en frivilligpris, som kan gå til en person eller en forening som fortjener det. Har du en mening om hvem dette bør være, kan du nominere gjennom skjemaet øverst i artikkelen.

Vi gir også ut et kulturstipend på 10 000 kroner hvert år. Stipendet er rettet mot både unge og voksne kultur- og idrettsaktører i Skaun kommune. For å søke om kulturstipendet, sender du en e-post med søknad til postmottak@skaun.kommune.no.

Nominer din kandidat til kulturpris eller frivilligpris her 

Nominer innen 8. november.


Om utdelingene

Skaun kommunes kulturpris

Kulturprisen har i all hovedsak to formål: den skal være til inspirasjon for aktive kulturarbeidere, og den skal hedre dem som har gjort en stor innsats for kulturarbeidet i Skaun kommune.

Kulturprisen skal i hovedsak gå til enkeltpersoner som bor i Skaun kommune, men kan i spesielle tilfeller gå til personer som på andre måter er tilknyttet kommunen. Det er også mulig å nominere grupper, institusjoner, lag og foreninger.

Skaun kommunes kulturstipend

Kulturstipendet skal inspirere og legge til rette for utdanning og videreutvikling for kulturutøvere i Skaun.

Stipendet skal hovedsakelig gå til enkeltpersoner som bor i Skaun kommune, men kan i spesielle tilfeller gå til personer som på andre måter er tilknyttet kommunen.

Skaun kommunes frivilligpris

Frivilligprisen har som mål å være til inspirasjon for alle som engasjerer seg i frivillig arbeid, og å hedre personer som har gjort en stor innsats for frivilligheten i Skaun kommune.

Prisen skal i hovedsak gå til enkeltpersoner som bor i Skaun kommune, men kan i spesielle tilfeller gå til personer som på andre måter er tilknyttet kommunen. Det er også mulig å nominere grupper, institusjoner, lag og foreninger.



Fjorårets vinnere. Til venstre: John Henry Hammer og Jorun Marie Hammer, vinnere av frivilligprisen. Til høyre: Spelet om Marikollen, vinner av kulturprisen. 

2024 © Foreningsportal