KINO søndag 21.mai: kl 17.00 Albert og den hemmelige Skybert, kl 19.00 Fast & Furious 10

Husk kinodag på søndag!

Albert og den hemmelige Skybert

Noen ganger kjeder Albert Åberg seg. Da er det fint å ha en hemmelig usynlig venn som alltid kan leke akkurat når Albert vil! Skybert er akkurat som en ekstra liten gutt som bor sammen med Albert og pappa. Skybert skal ha sin egen skål når de spiser frokost. Skybert skal ha sin egen sitteplass på bussen. Noen ganger så roter til og med Skybert bort pappa sine ting! 

Albert og den hemmelige Skybert er en ny samling med fem bok-filmer om Albert Åberg som nå kommer på kino, lest inn av Thorbjørn Harr. De andre bøkene som det er laget bokfilm av nå er: Lykkelige Albert Åberg Knyt i vei, Albert Åberg! Hvem spøker, Albert Åberg? God natt, Albert Åberg Filmen er regissert av Tomas Alfredsson, mannen bak Oscarnominerte Tinker Tailor Soldier Spy. En perfekt kinofilm for de minste!


eBillett: Albert og den hemmelige Skybert 


Originaltittel: Alfons och hemlige Mållgan

Premiere: 2023-05-12

Varighet: 0t 57min

Sjanger: Barn

Aldersgrense: A

Regissør: Thomas Alfredsson


 Fast & Furious 10

Toretto-familien er tilbake i den tiende filmen i Fast & Furious-franchisen. Denne gangen bringer ferden oss gjennom Italia, Brasil, England, Portugal og Antarktis!


I over 20 år har vi fulgt Dominic Toretto (Vin Diesel) og hans utvidede familie med bilentusiaster. Nå nærmer sagaen seg slutten, og Fast & Furious 10 er et av franchisens siste kapitler. Gjennom årene har gjengen støtt på mange fiender, men nå står de overfor en av de farligste motstanderne de noen gang har møtt. Dante Reyes (Jason Momoa) kommer som en skygge fra fortiden og er ute etter blodhevn. Alvoret eskalerer når Dom forstår at hans 8 år gamle sønn er en del av den nådeløse skurkens plan. De kjente og kjære fan-favorittene samles i Fast & Furious 10. I tillegg til Jason Momoa finner vi nye tilskudd på rollelisten som Brie Larson, Rita Moreno, Alan Richtson og Daniela Melchior.

eBillett: Fast & Furious 10 

Regi: Louis Leterrier
Språk:
Produksjonsår: 2023
Skuespillere: Vin Diesel, Charlize Theron, Jason Momoa, Brie Larson, Helen Mirren, Scott Eastwood, Sung Kang, Tyrese Gibson, Rita Moreno, Ludacris, Michelle Rodrigurez, Nathalie Emmanuel, John Cena
Sjanger: Action /Spenning /
Nasjonalitet: USA
Lengde: 2t. 21min.
Aldersgrense med begrunnelse: 12 år.

2023 © Foreningsportal