Løsslupne, frittgående, eller regulert oppdrett?

Mange opplever det som enkelt å anskaffe hybelkaniner, men for de som sliter sitter biblioteket nå på løsningen!

Hybelkaniner er de fleste kjent med, og for en tid siden startet biblioteket egen oppdrett. Det går svært så bra. Om du spaserer forbi bibliotekets vinduer på nordsiden, kan du se de små hårete (og dels søte?) dottene kose seg i egne små hybler. 


Noen av hybelkaninene er visstnok av og til litt ville, men de nyankomne blir skånet ved å bli plassert hos de roligste i flokken. Her er eksempel på når det har vært full fest.

Ønsker du din egen?

Savner du noen å kose med på kveldene, men synes kjæledyr kan bli litt krevende? Nå kan du låne hybelkaniner av biblioteket! Trives du med dotten, så er det jo bare å låne to og starte egen avl.

Ps. Biblioteket har også opplevd å få tilsendt hybelkaniner i posten. Enkeltes har oppdrett har kanskje tatt litt av, og nå må eierne kvitte seg med noen? Du må være obs på at de formerer seg ufattelig fort! 


Denne hybelkaninen av rasen langhalet under-sofa-kanin, også kjent som snorkel hybelkanin, har reist langt for å komme frem til sitt nye hjem. Vi takker for anonym donasjon ❤️ - skriver biblioteket på sine Facebook-sider.

Nå har de nyankomne i hvert fall fått nye kompiser og nye hybler!

2024 © Foreningsportal