Fredag 26 Januar
kl. 19:00
Viggjarheim, Viggja
Arr: Viggja Vel

Sansekveld i Viggjarheim

La sansene boltre seg i smakfulle oster, forfriskende øl og fengende irsk musikk!

Viggja Vel arrangerer en sanselig aften i anledning Skaun kommunes Vinterkulturuka.

Klostergården på Tautra og Orkladal ysteri kommer med henholdsvis øl og ost. De har satt sammen smaker for fem runder, som er inklusive i inngangsbilletten, og underveis vil de fortelle om både drift og produkter.

Etter smakssansene har kost seg sørger trubadur Mikael Hurum Trøen for at andre sanser våkner til liv, og det ligger an for en riktig så hyggelig aften.

Inngang: 350,- 

Påmelding til tlf: 92252706/48001020 (begrenset antall plasser)

Forhåndsbetaling: vipps til #138766 (husk navn!)

For dere som er påmeldt vil det være mulig å forhåndsbestille varer hos Orkladal ysteri og Klostergården. Det vil bli tilsendt link ved påmelding. Varene leveres ut når dørene åpnes, klokken 19.00

ORKLADAL YSTERI

Orkladal ysteri ligger i Råbygda/Gjølme i Orkland kommune i Sør-Trøndelag. 

Ysteriet drives av Merethe Landrø som startet med ysting i 2004. 19 år senere produseres det 10 forskjellige oster – Rokoll, Skjenald, Høvding Sverre Ung, Lagret og XO, Søster Cecilia (med karve), Gelmin (blåost), Svoger Bård (blåost) og stekeost (halloumi).

I 2022 ble det det produsert litt over 9 tonn, og i 2023 er målet å produsere omtrent det samme. I tillegg til ysting har Orkladal ysteri et møtelokale til utleie og en gårdsbutikk.

Vi selger ost hovedsakelig til restauranter og hoteller i hele landet, men mest til Oslo, Stavanger og Trondheim. Vår største kunde er Matcompaniet som leverer til kunder i hele landet. Vi leverer til dagligvaremarkedet i trøndelag og deler av Møre og Romsdal (Meny og Mega) gjennom Trøndelag Mat.

Orkladal ysteri er organisert som et AS. I denne virksomheten er Merethe Landrø daglig leder. Ysteriet kjøper melk fra Meland/Skjenald samdrift. Samdrifta eier ysteribygningen som leies av ysteriet.

Klostergården 

Klostergården er et idyllisk og sjarmerende sted som ligger på øya Tautra. Her kan du nyte deilige måltider, smake på lokalprodusert øl og kjøpe egenprodusert gårdsmat og mye annet gøy i den koselige gårdsbutikken.

Den gamle gårdsbygningen «Fjøset» er restaurert og er populær som et sjarmerende sted å holde forskjellige typer feiringer og møter. Her kan vi huse opptil 70 gjester. 

Overnatte? Hos oss sover du i lyse, trivelige rom, behagelige senger, og har en fantastisk utsikt mot fjorden.

Velkommen til en unik opplevelse!

Trubadur Mikael Hurum Trøen 

– en musikalsk reise gjennom irsk folkemusikk og mer

Mikael Trøen er en etablert musiker fra Trondheim, bosatt i Skaun, som har spilt på noen av de største pubene i Trondheim i over 20 år. Han har også turnert rundt i Norge med ulike duoer og band i løpet av disse årene. Med sin lange erfaring har han etablert seg som en av Norges beste på irsk folkemusikk, og hans autentiske og energiske fremtoning på scenen gjør at publikum blir revet med i en musikalsk reise.

Mikaels kjærlighet til irsk musikk har tatt ham til Irland flere ganger, hvor han har opptrådt på musikkscener i Limerick og Cork. Hans erfaring fra disse turene har gitt ham en unik innsikt i den tradisjonelle irske folkemusikken, som han har brakt med seg hjem til Norge og integrert i sitt eget musikalske repertoar.

Mikael har et bredt utvalg av sanger fra irsk folkemusikk, men han spiller også kjente slagere fra 60- og 70-tallet, samt nyere musikk. Med en repertoar som er tilpasset enhver anledning, kan Mikael sette stemningen og underholde publikum uansett hvor han opptrer.

Mikael Trøen  er en profesjonell musiker som alltid leverer på topp, og hans musikalske reise gjennom irsk folkemusikk og andre sjangere er en opplevelse du ikke vil gå glipp av.


Stimuleringsmidler gitt av Skaun kommune har gjort det mulig å tilby dere denne komplette opplevelsen.

Velkommen til en trivelig kveld i Viggjarheim :)

Fre 26.01.2024
19:00
Viggjarheim, Viggja
Viggja Vel
Del på
2024 © Foreningsportal