Four Jets - ved to av dem

28 førsteplasser på NRK Norsktoppen. 17 album. Sju sølv-, tre gull- og én diamantplate: Her får du et gjenhør med gtrønderske favoritter som "Æ kjem så vel i hau dæ”, ”Elgeseter Bru” med flere.

Tor Brovold og Svein Strugstad var to av frontfigurene i Four Jets, Trondheimsbandet som preget norsk pop og norske hitlister på 70- og 80-tallet. Og litt inn i 90-tallet. Bandet gjorde comeback med flere festivalopptredener i 2008, 09 og 10. 50-årsjubileet ble feiret med konsert for 1100 mennesker på Royal Garden i 2013.

Foruten hundrevis av spillejobber over hele landet besøkte Four Jets også USA og Island. I løpet av karrieren deltok Four Jets i mange TV-programmer, og bandets hits spilles fortsatt på radio.

 I denne settingen fremstår bandet i nedtonet format, og som duo presenterer Tor Brovold og Svein Strugstad flere av bandets kjente låter ved bruk av to habile sangstemmer, piano, munnspill, fløyte, horn og diverse rytmeinstrumenter. Og mye humor og humør J

På repertoaret står selvsagt ”Æ kjem så vel i hau dæ”, ”Elgeseter Bru”, ”Aille mainn på plass”, ”Vi har det så bra”, ”Får æ itj ei pøls”, ”20 år”, ”Sommerdrøm (te med sitron i)” m.fl. Så langt tiden rekker.

 Gratis inngang!

Konserten er i samarbeid med Den Kulturelle Spaserstokken

Ons 13.09.2023
12:00
Øysteinsalen
Bautaen kulturhus
Del på
2023 © Foreningsportal