Dyrenes hus

Dyrenes Hus er en arena hvor mennesker og dyr integreres til felles nytte og glede. 
Aktivitetstilbudene har som mål å gi mestring, trivsel og utvikling gjennom økt kunnskap for brukerne som til enhver tid benytter seg av tilbudet. Sammen med dyrene sørger vi for at alle trives og har det trygt og godt på gården. Alle dyr evalueres kontinuerlig både adferdsmessig og helsemessig for å sikre en god relasjon til mennesker og andre dyr. Vi jobber aktivt med toleranse, inkludering, glede og respekt samt at vi hjelper brukerne til trygg og fin integrering med dyr, samt å nå sine mål i tilknytning til dette. Vi ønsker også å bidra til at brukerne skal utvikle seg innenfor sine gitte rammer og forutsetninger. Sikkerhet og dyrevelferd er i høysetet og alle dyrene som er tilgjengelige for publikum og brukerne, blir adferds- og helsevurdert fortløpende. 

Dyr som trenger mer skjerming eller ro, blir tatt ut fra tilbudet. På samme måte blir alle brukerne nøye fulgt opp i forhold til deres adferd rundt dyrene og det gjøres fortløpende vurderinger i forhold til hvilke dyr hver enkelt skal ha samvær med og på hvilken måte. Kunnskap og informasjon er nøkkelord. Hos Dyrenes Hus har vi forskjellige typer dyr: 6 hester av forskjellige raser, geiter type kashmir, høns og haner av rasen Brahma, hvite ender av rasen Pekingand, kaniner i mange forskjellige farger og fasonger, katter og hunder. Vi har også en undulat og tidvis andre smådyr inne for omplassering. 

Vi har ridetilbud på ridebane, alle lokaler er tilpasset ankomst med rullestol, anlagt lekeområde med huske-/klatrestativ samt sandkasse. 


Kontaktinformasjon

95879500 / 95879500

dyreneshus@charlottes.no

www.facebook.com/groups/917052621753960

Charlotte Vikhals

Besøksadresse
Meistadvegen 86

Postadresse
7353 Børsa

Andre opplysninger

Org.nummer
917485135

Område
Børsa

Sist oppdatert

Rediger med kode
2024 © Foreningsportal