Digihjelp - datahjelp for nybegynnere

Trenger du eller noen du kjenner hjelp til å bli kjent med pc, nettbrett eller mobil? Biblioteket og frivilligsentralen tilbyr Digihjelp på biblioteket.

Onsdager kl. 11-13 kan du stikke innom biblioteket for enkel digital veiledning og assistanse. Her får du hjelp på det nivået du befinner deg - i en uformell og trivelig atmosfære. Vi har egne møterom slik at en- til- en hjelp er mulig. Vi kan vise deg hvordan du   laster ned apper, hvordan du logger deg inn forskjellige offentlige steder, hjelpe deg med Facebook, vise hvordan du kan lese aviser på nett, søke på Google osv.

Er det kompliserte ting og feil på utstyr kan vi dessverre ikke bistå, men vi kan finne ut hvem du kan spørre.  

Vi kan også arrangere kurs og datatreff hvis vi ser at det er stor nok interesse for det – skriv deg opp på liste på biblioteket hvis du ønsker å være med noe sånt.

Vi trenger frivillige!

For at vi skal kunne bygge på tilbud om Digihjelp er vi avhengige av frivillige. Ta kontakt med Skaun frivilligsentral om du vil være med å bidra til at flere innbyggere kan henge med i den digitale utviklingen - du kan melde deg via frivilligsentralen sin hjemmeside ved å krysse av i riktig rubrikk.

2023 © Foreningsportal